Hoogwaardig en innovatief

We onderscheiden onze werkwijze door een kwalitatief hoogwaardige productie en een innovatieve instelling. Zo kunt u het resultaat van onze brandveilig uitgevoerde werkzaamheden op elk moment inzien via een volledig gedigitaliseerde administratie.

Met deze sluitende registratie voldoet u aan de zorgplicht voor brandwerende scheidingen conform het bouwbesluit.

Ook beschikt Novio Firestop over het VCA** Certificaat. Met Novio Firestop als VCA-gecertificeerd bedrijf weet elke opdrachtgever zeker dat onze uitvoering plaatsvindt met de nodige kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Dossier Passieve Brandveiligheid

De door onze monteurs aangedragen gegevens worden digitaal verwerkt in bouwtekeningen, sparingslijsten en fotomappen. Dit resulteert in een volledige projectadministratie.

U ontvangt deze informatie op een USB-stick, samen met het officiële garantiecertificaat gebundeld in een compleet opleveringspakket: het ‘Dossier Passieve Brandveiligheid‘.

Dit bestaat uit:

  • Foto’s van de uitgevoerde werkzaamheden / getroffen maatregelen;
  • Sparingslijsten met de betreffende foto’s gekoppeld aan de bouwtekeningen;
  • De benodigde certificaten;
  • Testrapporten en classificatiedocumenten;
  • Garantieverklaringen.

Altijd op de hoogte

Voor de kwaliteit en voortgang van het proces is het essentieel dat alle betrokken partijen beschikken over de meest actuele informatie. Om dit te realiseren, werken wij in al onze projecten met een digitaal beheersysteem.

Dit beheersysteem is beschikbaar voor alle projectleden. Documenten en acties betreffende bouwkundige brandpreventie worden hierin beheerd, bewerkt en verzonden.

De gegevens staan in de cloud, waardoor u en een eventuele opdrachtgever er altijd bij kunnen. Eventuele mutaties kunnen gedurende de hele levenscyclus van het gebouw eenvoudig toegevoegd worden.