Uw betrouwbare partner voor Brand-, Explosie- en Ontploffingsbescherming

Novio Firestop biedt een breed scala aan uitvoerig geteste en vertrouwde oplossingen voor de petrochemische sector.

Wij hebben uitgebreide kennis op het gebied van passieve brandbeveiliging voor koolwaterstof(plas)branden, evenals straalmotorbranden en diverse andere scenario’s met hoge intensiteit. Wij kunnen u bijstaan in alle aspecten van uw project.

Wanneer u kiest voor passieve brandbeveiliging voor koolwaterstofbranden, hebt u een oplossing nodig waarop u kunt vertrouwen. Bij Novio Firestop gebruiken we onze uitgebreide expertise in PFP (Passive Fire Protection) en coatings voor olie & gas om ervoor te zorgen dat u de ideale oplossing krijgt voor uw fabriek/installatie – een hoogwaardig systeem dat vele jaren meegaat, volledig weerbestendig is en betrouwbare brandbeveiliging biedt.

Betrouwbare brandbeveiliging voor hoogrisico-omgevingen

In hoogrisico-omgevingen zoals raffinaderijen en LNG-installaties zijn passieve brandbeveiliging en explosiebarrières onmisbaar. Ons brede assortiment bewezen materialen is getest en volledig gecertificeerd volgens lokale en internationale normen (EN 13381-4, ISO 22899-1, ISO 20088-1 en UL1709). Onze oplossingen voor koolwaterstof(plas)branden, straalmotorbranden, explosies en ontploffingen zijn ontworpen om levens, apparatuur en activa te beschermen.

  1. Meer dan 10 jaar ervaring in passieve brandbeveiliging
  2. Bewezen ervaring in olie & gas
  3. Volledig assortiment producten, gecertificeerd volgens lokale en internationale normen
  4. Deskundige ondersteuning op belangrijke olie & gas locaties
  5. Consistente hoge kwaliteit en wereldwijde levering