VCA Certificering.

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een Nederlandse norm die zich richt op het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op het werk.

Het VCA-certificaat is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico (gezien vanuit de opdrachtgever) op bijvoorbeeld bouw- en werkplaatsen of andere projectlocaties. Met Novio Firestop als VCA-gecertificeerd bedrijf weet de opdrachtgever zeker dat onze uitvoering plaatsvindt met de nodige kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

VCA**

Novio Firestop beschikt over het VCA ** Certificaat. VCA** is specifiek bedoeld voor hoofdaannemers en richt zich op de veiligheids-, gezondheids- en milieuactiviteiten op de werkvloer. Daarnaast richt VCA** zich ook op beleid, structuur en planvorming op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde VCA-diploma’s. Alle gereedschappen en overig materieel worden jaarlijks gekeurd en onderhouden. Bij Novio Firestop wordt er volgens de Arbo eisen veilig gewerkt.