Novio Firestop is klaar voor de Wkb

We voldoen nu al aan de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen met behulp van DiviD
We verzekeren de bouwkwaliteit en documenteren/rapporteren accuraat, precies én veilig over de werkzaamheden.
Onze medewerkers, partners en opdrachtgevers werken efficiënt en eenvoudig digitaal samen.

792+

Projecten uitgevoerd in DiviD

9+

Jaar in gebruik

-3

Minder administratieve medewerkers nodig

Wat is DiviD?

DiviD is software voor kwaliteitsborging in de bouw. Bij Novio Firestop gebruiken we deze app om te voldoen aan de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb), processen te digitaliseren en effectief samen te werken met alle stakeholders.

“Dankzij DiviD zijn we volledig transparant over de verrichte werkzaamheden. Klanten zien wie, wat, waar, wanneer heeft gedaan met foto's en aantekeningen. Zij zijn zeer positief over onze mooie en overzichtelijke PDF rapportages."

Alex Klaverblad - Projectmanager Novio Firestop B.V.

Novio Firestop: Brandpreventie met de hoogste kwaliteitsborging

Klaar voor de nieuwe Wkb

Novio Firestop voldoet met behulp van DiviD nu al aan de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor bouwen (Wkb), die op 1 juli 2023 ingaat. We kunnen de hoogste bouwkwaliteit garanderen.

Logboek voor kwaliteitscontrole

Ter voorbereiding van de kwaliteitscontrole documenteren we alle risicopunten met bijbehorende veranderingen (bijv. foto's, opmerkingen) in een logboek. Onze medewerkers werken dit als een checklist af. Er is bewijs wat er waar, wanneer en door wie is gedaan.

Digitale bouwtekeningen

Onze medewerkers in de Benelux kunnen met geüploade digitale bouwtekeningen altijd de weg vinden. We hebben niet meer van die grote, onhandige papieren documenten op de bouwplaats.

Rapporteren en offreren

Onze medewerkers maken snel een mooi rapport op maat van werkzaamheden en/of issues. Door hier vervolgens prijzen aan koppelen, stellen ze makkelijk een duidelijke offerte op.

Werkzaamheden vastleggen

Met de DiviD app leggen onze mensen uitgevoerde werkzaamheden op een specifiek 'punt' op de bouwtekening vast. Dit doen zij met foto's en notities. Issues wijzen ze eenvoudig aan collega's toe.

Effectief samenwerken

Alle stakeholders werken met de app effectief samen aan een project. Iedereen bespaart een hoop tijd, er gaat minder vaak iets mis, en de communicatie verloopt uitstekend.

Tevreden medewerkers

Onze medewerkers vinden DiviD simpeler, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker dan systemen waar ze eerder mee werkten. Blije medewerkers doen het beste werk!

Meer weten over DiviD?